ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2023(ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2023 : 12 Φεβρουαρίου 2024 έως 27 Φεβρουαρίου 2024)
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΣΕΠ 6Κ/2023
YOUTH PASS : ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΔΑΠ
Market Pass - Άνοιξε η πλατφόρμα
Εταιρεία

Εταιρεία

Το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών KN-iKEΠ δημιουργήθηκε από την ανάγκη για διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων, που αφορούν κυρίως  δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Είναι μία ιδιωτική προσπάθεια ομάδας με πολυετή εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης. 

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην εξυπηρέτηση του κοινού για όλες τις διοικητικές, γραφειοκρατικές και οικονομικές υποθέσεις, χωρίς ταλαιπωρία, με ελάχιστο κόστος, γρήγορα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας ενημερώσει και να δώσει λύση σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Η πολύχρονη εμπειρία μας, έχει οδηγήσει στην πλήρη αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχουμε, προκειμένου να απαλλάξουμε τον πολίτη από την γραφειοκρατία και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Σε συνδυασμό με ένα επιτελείο συνεργατών από εξειδικευμένους επιστήμονες (δικηγόρους, λογιστές, μεταφραστές, ιατρούς, μηχανικούς, συμβολαιογράφους, διοικητικό προσωπικό κ.α.) και με συνεργασίες εταιριών επιδιώκουμε οι πελάτες μας να λαμβάνουν το αρτιότερο αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνουμε κάθε υπόθεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

δίπλα στον πολίτη 

καθημερινά

Δευτέρα - Παρασκευή 8.00π.μ.-8.00μ.μ.