ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2023(ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2023 : 12 Φεβρουαρίου 2024 έως 27 Φεβρουαρίου 2024)
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΣΕΠ 6Κ/2023
YOUTH PASS : ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΔΑΠ
Market Pass - Άνοιξε η πλατφόρμα
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις μεταφορές χρημάτων στην Ουκρανία!

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις μεταφορές χρημάτων στην Ουκρανία!

Μπορώ να στείλω χρήματα στην Ουκρανία; Προς το παρόν, οι μεταφορές χρημάτων προς την Ουκρανία γενικά είναι διαθέσιμες.

Λάβετε υπόψη ότι οι υπηρεσίες σε ορισμένες τοποθεσίες της Western Union στην Ουκρανία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Συνιστούμε να καθοδηγείτε τον παραλήπτη σας να ελέγξει τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της Western Union στην προτιμώμενη τοποθεσία παραλαβής.

Παρατείνονται μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι μεταφορές με μηδενικά έξοδα αποστολής σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ουκρανία.

Η Western Union επέκτεινε την προσφορά μηδενικής προμήθειας* για μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Η προσφορά μηδενικής χρέωσης* ισχύει κατά την αποστολή χρημάτων για πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ουκρανία.

Για να υποστηρίξουμε όλους όσους έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, έχουμε επίσης δώσει τη δυνατότητα μεταφορές χρημάτων που αποστέλλονται στην Ουκρανία να πληρώνονται σε μετρητά σε τοποθεσίες αντιπροσώπων της Western Union σε γειτονικές χώρες όπως Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Μολδαβία και Ουγγαρία– έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 .

Μπορεί ο παραλήπτης μου να πάρει χρήματα στην Ουκρανία; Αν ναι, τι επιλογές υπάρχουν για παραλαβή;

Οι παραλήπτες στην Ουκρανία μπορούν να παραλάβουν τα χρήματά τους σε μετρητά από τοποθεσίες αντιπροσώπων της Western Union, με την επιφύλαξη των ορίων ανάληψης και της διαθεσιμότητας νομισμάτων, και απευθείας σε τραπεζικούς λογαριασμούς στις τράπεζες Privatbank, Universal bank (Monobank), Accent και Oschadbank.

Τι συμβαίνει με τα χρήματα που στέλνω εάν ο παραλήπτης μου στην Ουκρανία δεν μπορεί να παραλάβει;

Εάν η μεταφορά χρημάτων σας στην Ουκρανία δεν μπορεί να παραληφθεί από τον παραλήπτη σας, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

Έχω στείλει χρήματα στον παραλήπτη μου στην Ουκρανία, αλλά έμαθα ότι έκτοτε έχουν διαφύγει από την Ουκρανία σε μια γειτονική χώρα. Πώς μπορεί να παραλάβει τα χρήματα ο παραλήπτης μου;

Η Western Union έχει δώσει τη δυνατότητα πληρωμής των μεταφορών χρημάτων που αποστέλλονται στην Ουκρανία και σε γειτονικές χώρες όπως Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Μολδαβία και Ουγγαρία– ως προσωρινό μέτρο αντιμετώπισης της κατάστασης έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2023.

Ο παραλήπτης μπορεί να επισκεφτεί οποιαδήποτε τοποθεσία του αντιπροσώπου της Western Union σε οποιαδήποτε από αυτές τις πέντε χώρες, να παρουσιάσει τον Αριθμό Ελέγχου Μεταφοράς Χρημάτων (MTCN), μαζί με ένα έντυπο ταυτοπροσωπίας, για να παραλάβει τη μεταφορά χρημάτων του.

Αποδεκτές μορφές ταυτοποίησης: Ουκρανικό διαβατήριο, άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί στην Ουκρανία και ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Ο παραλήπτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον τοπικό αντιπρόσωπο για επιβεβαίωση.

* Ισχύουν FX Rates